Marketing I Business I Kult & LIFE

IRATKOZZON FEL A PRIVÁT BLOG ÉRTESÍTŐRE!

Név:*
Email:*
A szerkesztőnek a sajto(kukac)mediacenter.hu címre írhat!

Webgalamb E-Mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Friss topikok

www.nemvagyokluzer.hu

2010.01.12. 22:51 | dkny | Szólj hozzá!

Lassan kijelenthetjük, hogy igen kevés olyan felnőtt van ebben az országban, akit még nem próbáltak volna meg különböző MLM rendszerekbe beszervezni. Íme egy humoros összefoglaló, sok sok ismerős mondattal. 

Az alábbi filmben a Tour de Lúzer elnevezésű őszi egyetemi-főiskolai roadshow Human Design Center-ében (HDC) bemutatott, levakarhatatlanul megnyerő modorú, kínosan elegáns és önmagát befutott üzletembernek álmodó ügynök-palántát ismerheted meg. Kálmánt naiv egyetemistaként jól átverték még megnyerőbb modorú és még elegánsabb emberek. Annyira elhitte az anyagi gondoktól mentes egyetemi életet ígérő dumát, hogy több százezer forintot tudtak legombolni róla. Most ő próbál átverni embereket, hogy visszajöjjön valami a pénzéből.

A filmben Janklovics Péter, a 2009-es Sziget arca szerepel. 

 

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://businesslife.blog.hu/api/trackback/id/tr601668056

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A fogkefétől a versenyautóig 2010.02.01. 09:17:26

Amway, Network21, emelem, de nem jutok semmire. Volt 8-10 nyugalmas évem, amikor már nem kellett tartanom attól, hogy barátaim és elveszettnek hitt ismerőseim találnak meg egy titokzatos üzleti ajánlattal, amit csakis személyesen adhatnak elő, és már n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása