Marketing I Business I Kult & LIFE

IRATKOZZON FEL A PRIVÁT BLOG ÉRTESÍTŐRE!

Név:*
Email:*
A szerkesztőnek a sajto(kukac)mediacenter.hu címre írhat!

Webgalamb E-Mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Friss topikok

TOP Garancia, amellyel a konkurencia sem tud mit kezdeni

2010.01.28. 23:30 | dkny | Szólj hozzá!

Kezdjük két példával:

Harminc percen belül kiszállítjuk, különben ingyen kapja!
(Domino’s Pizza)

Kis csomag kiszállítás másnapi kézbesítéssel, vagy ingyen szállítjuk!
(Federal Expressz)

Ha megnézzük a fenti két példát, akkor rá kell arra jönnünk, hogy amit nagyon sok helyen mondanak nekünk, hogy ilyen meg olyan garancia kell, hogy sikeres legyen az eladásunk, az azért nem így van. Ma már a pénzvisszafizetés nem működőképes teljes mértékben. Nem árulok el nagy titkot, de a Marketing EXPRESSZ program kapcsán egy újabb garanciát mi is bevezetünk hamarosan – ez teljes mértékben az előfizetőket fogja szolgálni! De erről most nem szeretnék többet írni.

Az új típusú garanciát helyettesíthetjük egy szóval, amely nem más, mint a felelősség!

Hogy ez miért fontos?

Mert egy ilyen garanciával bevállaljuk azt, hogy nem vagyunk tökéletesek, és nem szabad elfelejteni, hogy az emberek nem szeretik a tökéletes dolgokat -> lehet, hogy meglepő, de ez bizonyított tény. Egy ilyen garanciával a bizalmi zónánkba engedjük a vásárlót, amelynek az eredménye a még közvetlenebb kommunikáció kialakítása lehet.

Mit lát a vevő?

Azt, hogy van egy cég, aki szeretne engem tökéletesen kiszolgálni, de előfordulhat az, hogy porszem kerül a gépezetbe. Persze a mai hazai vállalkozások EGO szinten ott tartanak, hogy mindenben tökéletesnek, és sterilnek kell lennie, mert az emberek mindenben a tökéleteset keresik.

2in1 és győzelem a konkurenciával szemben!

Ha elhisszük (és esetleg tudjuk), hogy az embereknek mire van szükségük, és bevállaljuk ezt a garanciát, akkor ezt kommunikálnunk is kell.

Ennél hatásosabb fegyver nincs a konkurencia ellen, mint ezt a felelősséget tartalmazó garanciát, egy direkt marketing kampányban kommunikálni. Egy személyes garancia, személyesen a vevőknek!

Szöllősi Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://businesslife.blog.hu/api/trackback/id/tr401711367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása