Marketing I Business I Kult & LIFE

IRATKOZZON FEL A PRIVÁT BLOG ÉRTESÍTŐRE!

Név:*
Email:*
A szerkesztőnek a sajto(kukac)mediacenter.hu címre írhat!

Webgalamb E-Mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Friss topikok

Marketing Expressz előfizetés

2013.03.31. 18:56 | dkny | Szólj hozzá!

Marketing EXPRESSZ tanácsadó cd + munkafüzet és 72 órás marketing ügyfélszolgálat!

NEM KELL TÖBB PÉNZT FELESLEGES MARKETING ESZKÖZÖKRE KÖLTENIE!

A Marketing EXPRESSZ 12 hónapos programjával végigvezetjük Önt, és a vállalkozását a marketing tervezés lépésein. A program végére már csak olyan marketing eszközök lesznek “használatban” az Ön vállalkozásában, amelyek nem viszik a pénzt, hanem bevételt eredményeznek a vásárlók és a fizető ügyfelek által.

Néhány marketing gyakorlati segédanyag, amelyet a Marketing EXPRESSZ cd-n talál:

- Social marketing tippek, Kognitív Disszonancia az eladásban, Ajánlat és reklámkészítő munkafüzet!
- Marketing eszközök 1000, 5000, 10.000, 100.000 és 1.000.000,-Forintból
- Kuponmarketing tippek kis-és középvállalkozások részére
- Sajtóközlemény és PR tippek
- Konkurenciafigyelés a Google segítségével

- Az e-mail marketing tippek
+ A legnagyobb hírlevél hibák összegyűjtve és e-mail minták
- Direkt marketing tippek és kampány minták
- Cause-Related Marketing

Marketing EXPRESSZ csomagok:

Start csomag: csak marketing expressz cd (a cd a munkafüzet nélkül is teljes értékű anyagokat, segédleteket tartalmaz, amellyel már el tudja kezdeni menedzselni vállalkozása marketing tevékenységét)

Start Plusz csomag: marketing cd, + munkafüzet + 72 órás ügyfélszolgálat

A Start Plusz csomag tartalma:

+ 72 órás marketing Ügyfélszolgálat INGYEN:

A legtöbb ma a piacon elérhető marketing anyag hibája, hogy bizonyos esetekben csak apróbb módosításokkal alkalmazhatóak minden vállalkozás esetében, ezért is vezettük be a 72 órás ügyfélszolgálatot. Amennyiben egy-egy eszköz, vagy leírta anyag után nekikezdenének a megvalósításnak, akkor abban Ügyfélszolgálatunk segítséget nyújt.

Az előfizetési díj megérkezését követően egy kódot küldünk Önnek, amellyel az Ügyfélkapu menüpontban tud kapcsolatba lépni velünk.

Mit kérdezhet Ön vagy a marketinggel foglalkozó munkatársa az ügyfélkapun?

- ha beérkezik Önhöz egy reklámajánlat, akkor kérhet segítséget, hogy megnézzük, hogy az adott felülettel érdemes-e foglalkozni, és ha igen, akkor milyen formában,

- véleményeztetésre folyamatosan elküldheti szóróanyagait, reklámanyagait (akár postai úton is) – amelyet véleményezünk, és tanácsokat adunk a maximális eredmény elérése érdekében,

- ha bármilyen kérdés merül fel a vállalkozása, termékei, szolgáltatásai marketing és reklám tevékenysége kapcsán, akkor több tízezer forintos tanácsadói óradíj fizetése nélkül kereshet minket korlátlan alkalommal.

Mennyibe kerülnek a Marketing EXPRESSZ csomagok?

Start csomag: Amennyiben csak a cd-t tartalmazó csomagot választja, úgy a havi előfizetési díj csak 1.950,-Ft, vagyis 12 hónapra bruttó 22.860,-Ft!

Start Plusz csomag: A marketing cd, munkafüzet és a hozzá kapcsolódó 72 órás ügyfélszolgálat előfizetési díja: 15.000,-Ft+Áfa, vagyis bruttó 19.050,-Ft/ hónap. Ez kevesebb, mint 650,-Forint naponta, sőt akár 2, vagy 4 hónapot INGYEN is igénybe vehet.

A Start Plusz csomagunk megrendelésével akár naponta 5 x is keresheti marketing, reklám ügyekben ügyfélszolgálatunkat!

Havi 19.050,-Forintért…

… kap egy cd-t, amellyel egy-egy kiemelten fontos marketing témakört járunk körül, amelyeknek egyetlen célja lesz, mégpedig az, hogy a leírtak alkalmazása plusz bevételt hozzon az Ön vállalkozásának.

… a cd mellé postázunk egy munkafüzetet is, amelyet kitöltve azonnal alkalmazni tudja a havi cd-n leírtakat (reklámszövegek, értékesítési segédanyagok, stb.)

… 72 órás marketing ügyfélszolgálatot biztosítunk az Ön részére. Már ha csak egyszer kikéri a véleményünket, és nem költ feleslegesen tíz, százezreket olyan reklámokra, amelyek egy Forintot sem hoznak , már akkor megérte Önnek megrendelni ezt a szolgáltatást.

A megrendelésért kattintson IDE!

Studio-B Marketing Kommunikációs Kft. 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 10.

A bejegyzés trackback címe:

https://businesslife.blog.hu/api/trackback/id/tr25186163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása