Marketing I Business I Kult & LIFE

IRATKOZZON FEL A PRIVÁT BLOG ÉRTESÍTŐRE!

Név:*
Email:*
A szerkesztőnek a sajto(kukac)mediacenter.hu címre írhat!

Webgalamb E-Mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Friss topikok

E-mail automatizálás a XXI. században!

2010.01.02. 13:57 | dkny | 1 komment

Napokban publikált az amerikai Small Business Szövetség (itthon ez KKV lenne), egy olyan anyagot, amelyben összegyűjtötték azoknak a szoftvereknek a listáját, amelyeknek ma már szinte kötelezően ott kell lenniük egy kisvállalkozás életében. Az első helyen egy amerikai fejlesztésű szoftver az Eudora állt. Ez az itthoni piacon nem beszerezhető, de van egy olyan program, amelyet nagyon sok hazai vállalkozás már használ. A hazai szoftver sikerét bizonyítja az is, hogy már a 3. fejlesztéssel készültek el 2009-ben. Ezáltal a program egyre több mindent tud, és könnyíti meg a tulajdonosa munkáját. Hogy mit is tud ez a program, azt megnézheti, az alábbi videó segítségével.

A szoftvert most 30 napig teljesen ingyenesen kipróbálhatja, csak kattintson a videó alatti szöveges linkre! >>>



Webgalamb Email Marketing és Hírlevél Szoftver

A bejegyzés trackback címe:

https://businesslife.blog.hu/api/trackback/id/tr691639295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G28 · http://www.marketinglife.hu 2010.01.04. 21:40:48

Hát ez most tényleg ingyenes? Nincs elő regisztrációs díj? Nincs 1 havi szerver díj? Ez azért, nagyon meglepő a mai magyar piacon! Amúgy már le is töltöttem. Köszi, az értesítőt!
süti beállítások módosítása