Marketing I Business I Kult & LIFE

IRATKOZZON FEL A PRIVÁT BLOG ÉRTESÍTŐRE!

Név:*
Email:*
A szerkesztőnek a sajto(kukac)mediacenter.hu címre írhat!

Webgalamb E-Mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Friss topikok

5 marketing tipp Lady Gagától

2011.05.21. 20:22 | dkny | Szólj hozzá!

Lady Gaga mint szórakoztatóipari brand szinte tuti befektetés. Az új album, kislemezek, koncertek, interjúk és show műsor fellépések mind-mind tudatos szervezés és marketing, PR tevékenység részeként valósul meg. Ezek közül most nézzünk ötöt, amelyek egy hazai vállalkozás is megvalósíthat. Persze a maga eszközrendszerével.

5/1: A segítő szándék fontos

Lady Gaga Japánt támogató karkötős akciója bejárta a világsajtót, amelyen keresztül több millió emberhez jutott el. A menedzsment fontosnak tartotta, hogy kiálljanak ezen segélyakció mellett. Ezt bármely hazai kisvállalkozás megteheti. Ez lehet egy egyszeri támogatás, vagy akár egy folyamatos segítség is. Adózási szempontból (erre is gondolni kell) célszerű tartós adományozási szerződést kötnünk egy közhasznú, vagy kiemelten közhasznú szervezettel.

A folytatás itt >>> www.marketinglife.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://businesslife.blog.hu/api/trackback/id/tr152922094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása