Marketing I Business I Kult & LIFE

IRATKOZZON FEL A PRIVÁT BLOG ÉRTESÍTŐRE!

Név:*
Email:*
A szerkesztőnek a sajto(kukac)mediacenter.hu címre írhat!

Webgalamb E-Mail Marketing és Hírlevél Szoftver

Friss topikok

Christmas Carol, Jim Carrey és 2 perc reklám!

2009.11.03. 13:07 | dkny | Szólj hozzá!

Hamarosan a Disney jóvoltából újra megnézhetjük a Karácsonyi Ének (eredeti cím: Christmas Carol) című klasszikus történetét a filmvásznon. Sajnos a magyar kommunikációs ipar nem alkalmas arra, hogy egy hazai filmet megtámogasson. Mi még az adsz 30 perc reklámidőt, 5 milliót és kitesszük a logódat a plakát aljára - témánál tartunk. Nyugaton ez már rég nem trend. Hány olyan nagy mozifilm plakátot látott már itthon, amelynek az alja zsúfolásig volt támogatók logóvával? Egyet sem! A Kodak is csak azért tűnik fel néha, mert ingyen adja a kópiák nyersanyagát! Mert nem hatékony! Felesleges helypazarlás! Na jó az esti bulvár magazinban még tudósítanak a hazi film premierről, hátha lesz ott valami kis botrány. A Karácsonyi Ének költségvetését eleve úgy határozták meg, hogy több millió dollárt kötelezően marketingre kell költeni. Ez már az a pénz, amiért Jim Carrey is kapható sok hülyeségre. Az információkkal ellentétben Ö egy nyugodt, és unalmas embernek tartja magát. Íme egy részlet az Ellen Show-ból (ingyen reklám egy show-ban):

Hát tudni kell eladni! Egyre jobban azt látom a magyar piacot figyelve, hogy nem tudunk. Most lehet, hogy sok ember megbántok, de a NYITVA felirat az ajtón még nem jelent marketinget. Erről most ennyit! És, most a filmről!

Charles Dickens Karácsonyi ének című regénye izgalmas és érzelmes olvasmány immár 166 éve kicsik és nagyok számára egyaránt. 2009-ben az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Forrest Gump) újraálmodta Dickens látomását, így Ebenezer Scrooge története idén forradalmi 3D-s animációs változatban kerül a mozik vásznaira. Scrooge (Jim Carrey – Az igenember -> A magyar szinkron miatt ennek nem lesz nagy jelentősége) magának való, kapzsi és mogorva öregember. A mostani karácsonyi ünnepeket is ugyanúgy tölti, ahogyan eddig: folyamatosan leteremti hűséges ügyintézőjét (Gary Oldman – Harry Potter és a Főnix Rendje) és lelkes unokaöccsét (Colin Firth – Bridget Jones naplója). Karácsony napján azonban meglátogatja három szellem (az Elmúlt, a Mostani és az Eljövendő Karácsonyok szellemei), akik magukkal viszik Scrooge-ot egy fantasztikus és tanulságos időutazásra. A jelenések megmutatják neki az igazságot, melynek hatására a kapzsi milliomos is kénytelen beismerni: ki kell nyitnia szívét, hogy jóvátegye az elmúlt évek gonoszságait, amíg még nem késő…

A gumiarcú Jim Carrey hét különböző szerepet vállalt magára Robert Zemeckis filmjében, hiszen Scrooge mellett ő alakítja többek között a három látogató szellemet is. Mellette Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn és Cary Elwes gondoskodnak arról, hogy a 3D-s Karácsonyi ének a 2009-es év végének egyik leglátványosabb és legvarázslatosabb kalandja legyen.

Íme a film eredeti előzetese (HD-ben, mert úgy az Igazi, és Jim Carrey hangjával!):

 

Ha teheti ne csak dologzzon, hanem pihenjen is, és nézze meg a Karácsonyi Éneket a családjával. Kattintson ide a magyar előzetes megtekintéséhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://businesslife.blog.hu/api/trackback/id/tr1001495309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása